ΑΕΚ

Συμφώνησε με Παπαντωνίου

Συμφώνησε με Παπαντωνίου
INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Νώντας Παπαντωνίου που συμφώνησε με τους "κιτρινόμαυρους" να επιστρέψει στην ομάδα έπειτα από 4 χρόνια, ενώ ο Γιώργος Τσιάκος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως νέος αρχηγός της ΑΕΚ

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Νώντας Παπαντωνίου επιστρέφει στην ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε να φορέσει και πάλι την φανέλα με τον "δικέφαλο αετό". Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook και πλέον θα τεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί στο Μαρούσι (2007-2009), στην ΑΕΚ (2009-2010), στον Ηλυσιακό (2010-2011), στο Περιστέρι (2011-2013) και στον Κολοσσό (2013-2014), ενώ είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας 3 επί 3 στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έκανε ο Γιώργος Τσιάκος. Ο πολύπειρος σέντερ, ο οποίος μαζί με τον Μιχάλη Πολυτάρχου θα είναι οι δύο αθλητές που θα μοιράζονται το... περιβραχιόνιο το αρχηγού μίλησε στον επίσημο λογαριασμό των "κιτρινόμαυρων" στο Facebook.

-Για τον στόχο:

" Καταφέραμε το στόχο της επιστροφής της ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στην Α1. Τώρα πλέον υπάρχει μπροστά μας μία νέα πρόκληση. Η ΑΕΚ είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να είναι υπερήφανοι οι οπαδοί μας".

-Για την προετοιμασία:

" Γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά στην ομάδα. Δίνουμε όλοι που είμαστε εδώ το 100% σε κάθε προπόνηση. Είναι μία κουραστική περίοδος για όλους μας με διπλές προπονήσεις, αλλά πρέπει να «δέσουμε» ως σύνολο, να «χτίσουμε» το παιχνίδι μας, όπως και τις σχέσεις μεταξύ μας. Θέλουμε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει, αρχής γενομένης στο ματς Κυπέλλου με τον Κολοσσός Ρόδου. Δεν έχουμε πολύ χρόνο και χρειάζεται να υπερβάλλουμε εαυτούς".

-Για τις δυσκολίες της Α1:

" Τίποτα δεν είναι εύκολο, αρκεί να το κάνουμε εμείς εύκολο. Ξέρουμε ότι τα πράγματα στην Α1 θα είναι δύσκολα. Εκεί υπάρχουν άλλα μπάτζετ, άλλες ομάδες, άλλοι παίκτες. Όμως εμείς δουλεύουμε για να ανταπεξέλθουμε. Άλλωστε, οι «δύσκολοι» είναι αυτοί που συνεχίζουν. Και αυτό που βλέπω είναι ότι όλα τα παιδιά είναι "φτιαγμένα" με τέτοιο μέταλλο ώστε να μην εγκαταλείψουν στην πρώτη δυσκολία".

-Για το "περιβραχιόνιο":

"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που θα είμαι αρχηγός της ΑΕΚ. Αλλά παράλληλα αποτελεί και μία ευθύνη, καθώς όταν είσαι αρχηγός της ομάδας που αγαπάς, θέλεις να πετύχεις. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η ομάδα θα δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι για να κάνει χαρούμενο και υπερήφανο τον κόσμο της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ