ΑΕΚ

Προτεραιότητα οι αποδεσμεύσεις

Προτεραιότητα οι αποδεσμεύσεις
INTIME SPORTS

Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ρίχνουν το βάρος, πλέον, στους παίκτες που θα αποδεσμεύσουν.

Ο Μαλίκ Χέρστον ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ, πλέον, η οποία τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει κι άλλες αλλαγές. Όχι όσον αφορά την ενίσχυσή της, αλλά σχετικά με τις αποδεσμεύσεις. Άλλωστε, το ρόστερ, πλέον, αριθμεί 17 παίκτες μαζί με τον Αμερικανό.

Έτσι, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρήσουν παίκτες από το ρόστερ της Ένωσης. Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να ανοίξει ο Στεφάν Νίκολιτς, ο οποίος είναι από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ντράγκαν Σάκοτα, ενώ το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να διαβεί και ο Γιώργος Τσιάκος.

Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς ο Κεραυνός Στροβόλου, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Γιώργος Καλαφατάκης, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Παράλληλα, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες το ίδιο δρομολόγιο, με το ρόστερ να γίνεται μικρότερο και πιο... ευέλικτο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ