ΑΕΚ

Προετοιμασία με Χαριτόπουλο, στην Αθήνα ο Χέρστον

Προετοιμασία με Χαριτόπουλο, στην Αθήνα ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με έναν επιπλέον παίκτη θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ΑΕΚ στη Σλοβενία, καθώς ο Δημήτρης Χαριτόπουλος όντας χωρίς ομάδα θα βρεθεί στην Κράνισκα Γκόρα ευελπιστώντας να πείσει τον Ζντοβτς. Στην Αθήνα έφτασε ο Χέρστον

Η ΑΕΚ μπορεί να πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Σλοβενία, όμως οι εξελίξεις δεν σταματούν στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο. Από αύριο (23/8) ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει ακόμα έναν παίκτη στη διάθεση του, καθώς ο Δημήτρης Χαριτόπουλος θα ταξιδέψει στο Κράνισκα Γκόρα για να συμμετάσχει στην προετοιμασία. Ο 32χρονος φόργουορντ/ σέντερ δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται αν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τότε ο Ζντοβτς να ανάψει "το πράσινο φως" για την απόκτηση του.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα ο Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ που δεσμεύεται με συμβόλαιο θα περάσει από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να δουν στην "Ένωση" την κατάσταση που βρίσκεται.

Η διπλή ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει

" Στην προετοιμασία της ΑΕΚ θα συμμετέχει το επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Χαριτόπουλος (32 χρ., 2μ.07).

Ο Μακεδόνας φόργουορντ/σέντερ αναμένεται να αφιχθεί στην Κράνισκα Γκόρα την Τρίτη (23/08)".

" Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μαλίκ Χέρστον. Ο Αμερικανός φόργουορντ αρχής - γενομένης από σήμερα (22/08) - υποβάλλεται σε σειρά ιατρικών εξετάσεων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ