ΑΕΚ

"Παιδική εξέδρα" (και) κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Πιστή στις συνήθειές της, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι στον σημερινό (14/5, 17:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα έχει για ακόμα μία φορά πολλά παιδιά στο γήπεδο στα πλαίσια του προγράμματος "Παιδική Εξέδρα".

Μπορεί η σεζόν να προχωράει και να βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην ΑΕΚ ξεχνάνε τις δεσμεύσεις τους. Για ακόμα μία φορά λοιπόν η "Ένωση" θα εφαρμόσει το πρόγραμμα "Παιδική Εξέδρα", έχοντας πολλά παιδιά στο γήπεδο στον σημερινό (14/5) δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλαίσια της ημιτελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η "Βασίλισσα" υποδέχεται σήμερα (14/05), στις 17:00, τον Παναθηναϊκό, ως τυπικά γηπεδούχος, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των Play Offs της Basket League.

Την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ πρόκειται να παρακολουθήσουν νεαροί αθλητές και μαθητές, με τους συνοδούς τους, οι οποίοι πρόκειται να «χρωματίσουν» με την παρουσία και τη φωνή τους την «Παιδική Εξέδρα» της ΑΕΚ B.C.

Οι ομάδες ή σχολεία της Αττικής, που θα δώσουν το «παρών» στον αγώνα είναι: Α.Ε. Γκράβας, Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου, Άρης Ιλίου, Α.Ε. Χολαργού, Άρης Χολαργού, Άτταλος Καματερού, Α.Ε. Αχιλλεύς Κάτω Αχαρνών, TeleUnicom BAC, Ίριδα Πετρούπολης, Α.Σ. Ροδόπολης, Ακαδημία Πλάτων.

Το "παρών" θα δώσουν επίσης αθλητές από την περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για αντιπροσωπεία του Ποσειδώνα Λουτρακίου, σύλλογο με τον οποίο η ΑΕΚ συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα στο πλαίσιο των στενών σχέσεων που συνήψε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζουμε, ότι όποιο Σχολείο/Ακαδημία/Σύλλογος επιθυμεί να παρακολουθήσουν οι μαθητές/αθλητές του στο μέλλον αγώνες της «Βασίλισσας» ας επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο "Παιδικής Εξέδρας" της ΑΕΚ B.C. Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625), προκειμένου για τη διαχείριση και οργάνωση της επίσκεψης και ταξιθεσίας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ