ΑΕΚ

Ούκιτς: "Θα χαρούμε τη νίκη ή θα πάμε για την πρόκριση;"

BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 2ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού Superfoods, εξηγώντας ποιο είναι το δίλημμα για την ομάδα του.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό Superfoods ( 71-70 ) μετά από εννέα χρόνια, κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα για πρώτη φορά μετά από τις 6 Απριλίου 2008. Μεσολάβησαν δεκατρείς (13) σερί ήττες για την "Ένωση", έως ότου χαμογελάσει ξανά σε αθηναϊκό ντέρμπι με το "τριφύλλι", με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να μην στέκεται πάντως σε αυτά τα στοιχεία.

Ο εκ των ηγετών της ΑΕΚ (και) σε αυτό το παιχνίδι, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξηγώντας πως " παρότι είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, κυρίως για τη χαρά που δώσαμε στον κόσμο της ομάδας που περίμενε τόσο πολύ ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πιστεύω πως αυτοί που το χαίρονται περισσότερο είναι οι προπονητές μας. Το λέω αυτό γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, μέσα από την άμυνα. Έκανα δύο λάθη στο τέλος του αγώνα, από αυτά που δεν πρέπει να κάνω, αλλά τα διορθώσαμε όλοι μαζί, βγάζοντας δύο καλές άμυνες. Αυτό είναι που έκανε τη διαφορά. Δεν παίξαμε εξαιρετικά, αλλά δώσαμε ό,τι είχαμε στο γήπεδο, κι αυτό μας κάνει χαρούμενους".

Όσον αφορά το γεγονός πως η ομάδα του τα κατάφερε μετά από εννέα χρόνια αναμονής, εξήγησε ότι " όντως, είναι κάτι ξεχωριστό αυτή η νίκη. Είχαμε παίξει τρεις φορές μέχρις απόψε με τον Παναθηναϊκό, τις δύο χάσαμε δίκαια, αλλά τη μία αφήσαμε το παιχνίδι να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Ήμασταν κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος πως στο επόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος, πιο βελτιωμένος και πιο αποφασισμένος για να νικήσει", ενώ τόνισε το πιο σημαντικό -κατά τον ίδιο- πράγμα:

" Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι αύριο: είμαστε χαρούμενοι γιατί προσπαθήσαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη, δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο; Θα το χαρούμε; Ή θα πάμε να κερδίσουμε τη σειρά; Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ