ΑΕΚ

Όλα καλά με Ντελινινκάιτις

Όλα καλά με Ντελινινκάιτις
INTIME SPORTS

Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη σήμερα (30/3) ο Τόμας Ντελινινκάιτις έδειξαν έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Θα επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος της εβδομάδας.

Ο τραυματισμός του Τόμας Ντελινινκάιτις ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να χαρούν όσο ήθελαν τη νίκη επί του Άρη . Επί της ουσίας όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του Λιθουανού κόμπο γκαρντ.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, ο παίκτης της "Ένωσης" έχει υποστεί διάστρεμμα α' βαθμού. Όπερ και σημαίνει πως θα υποχρεωθεί σε απραξία για λίγες μόλις ημέρες, με την επιστροφή του στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Παρεμπιπτόντως, ο Ντράγκαν Σάκοτα επιβράβευσε τους παίκτες του για τις εμφανίσεις και τις νίκες του τελευταίου μήνα με τριήμερο ρεπό. Η επόμενη επίσημη υποχρέωση της ΑΕΚ είναι άλλωστε σε είκοσι μέρες (στις 18/4 για την ακρίβεια, κόντρα στα Τρίκαλα), λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, και της διακοπής του Πάσχα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ