ΑΕΚ

Μανωλόπουλος: "Οι παίκτες μου είχαν... φρύδια"

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δήλωσε μετά τη νίκη επί του Παναθηναίκού ότι οι παίκτες της ομάδας του κέρδισαν επειδή είχαν "φρύδια"!

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Παναθηναίκού με 71-70 και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League .

Ήταν η πρώτη νίκη της "Ένωσης" επί του Παναθηναϊκού έπειτα από 9 χρόνια και πανηγυρίστηκε ανάλογα, κάτι που παραδέχθηκε και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, πριν επιχειρήσει να "προσγειώσει" τους παίκτες του στην συνέχεια. " Μετά το παιχνίδι πανηγυρίσαμε σαν να κερδίσαμε το Πρωτάθλημα. Δεν καναμε τίποτα όμως. Ειμαστε ΑΕΚ και πρέπει να στοχεύουμε στη νικη σε κάθε παιχνίδι. Είπα στους παίκτες "πανηγυρίστε σήμερα επειδή ήταν μία νίκη που είχαμε καιρό να κάνουμε και αύριο έχουμε προπόνηση". Είναι μια νικη που γυροφέρνουμε τρία χρόνια, την κάναμε και πρέπει να χαρούμε. Αλλά τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι" δήλωσε συγκεκριμένα ο τεχνικός της "Ένωσης".

Όταν πάντως ο Έλληνας τεχνικός κρίθηκε να απαντήσει γιατί κέρδισε η ΑΕΚ, έκανε μία τρομερή δήλωση: " Θεωρώ ότι βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, πάθος και καρδιά και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είχαμε και φρύδια"! Στην συνέχεια πάντως κατέληξε λέγοντας πως: " Αν χάναμε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να βρω κουράγιο και να πω “συγχαρητήρια και στις δυο ομαδες είδαμε ενα καταπληκτικό παιχνίδι”. Ευτυχως κερδίσαμε και ήθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους παίκτες. Τους είπα ότι δε με νοιάζει τι θα κάνουν και αν θα βάλουν τα σουτ, αλλά να παίξουν με καρδιά και αυτό έκαναν. Τους είπα ότι “θελω να χαρείτε γιατί το αξίζετε, αλλά αύριο έχουμε προπόνηση, όχι ρεπό, γιατί παιζουμε την Πέμπτη και πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε". Ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί, αλλά εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν"

Τέλος, μιλώντας για το τακτικό κομμάτι, τόνισε πως " θεωρώ ότι και στο πρώτο παιχνίδι τακτικά ήμασταν άψογοι και στην άμυνα και στην επίθεση. Έχει μεγάλη διαφορά πώς τα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και στο σημερινό ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Το πάθος, η καρδιά και τα φρύδια, τα "guts", τα οποία τα βγάλαμε. Εγώ είπα στους παίκτες τι να κάνουν, αλλά αυτοί τα έκαναν. Στην τελική οι παίκτες παίζουν και σήμερα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αφιέρωσε εκ μέρους όλων των παικτών τη νίκη στον Πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο: " Συγχαρητήρια και στις δύο ομαδες. Ήταν ένας ωραίος αγωνας. Επιτέλους κι εμείς πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Και στα 3 προηγούμενα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά, φτάσαμε κοντά στη νίκη και σήμερα τα καταφέραμε, δίνοντας χαρά στον κόσμο.

Εκ μέρους της ομάδας αφιερώνω τη νίκη στον Πρόεδρό μας. Δεν το λέμε για να τον καλοπιάσουμε, αλλά επειδή κάνει πολλά για εμάς και όσα φαίνονται και όσα δεν φαίνονται. Είναι όμως απλώς μία νίκη. Έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά και θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ