ΑΕΚ

Κοντά σε συμφωνία με Ελονού

Κοντά σε συμφωνία με Ελονού

Ο Τσινεμέλου Ελονού αναμένεται να είναι ο επόμενος σέντερ της ΑΕΚ, αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Υπό κρίση ο Γιούρι Ζντοβτς.

Τις τελευταίες ημέρες του στην Αθήνα περνά ο Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος ουδέποτε έπεισε πως μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος σέντερ, που αντικατέστησε τον Τζος Όουενς στην εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, θα λύσει άμεσα το συμβόλαιό του με την "Ένωση", αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το καλό βιογραφικό του δεν επιβεβαιώθηκε στην Ελλάδα, αφού η παρουσία του σε Stoiximan.gr Basket League και Basketball Champions League ήταν αναιμική, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο βάρος να επωμίζεται ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Κάπως έτσι, πάρθηκε η απόφαση για "διαζύγιο" με τον παίκτη. Ο "εκλεκτός" άλλωστε έχει εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες, πρόκειται για τον Τσινεμέλου Ελονού , που πέρσι αγωνίστηκε στην Μπεσίκτας. Ο ύψους 2μ08 σέντερ χαρακτηρίζεται από το physical παιχνίδι του, κάτι που λείπει από το παιχνίδι της "Ένωσης" φέτος. Με γεμάτο ευρωπαϊκό βιογραφικό και πέρασμα από τη χώρα μας, με τα χρώματα του Πανιωνίου, ο παίκτης συγκεντρώνει πολλά από τα "θέλω" του Γιούρι Ζντοβτς για το "5".

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει τυπικώς το θέμα, για να γίνει εν συνεχεία γνωστή η ημερομηνία άφιξής του στα μέρη μας. Η ΑΕΚ άλλωστε έχει τη δυνατότητα αλλαγής στο ρόστερ της στον α' γύρο της Stoiximan.gr Basket League. Κοινώς μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με τον Άρη (7/11, 17:00).

Υπό κρίση ο Ζντοβτς

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα θέμα πολύ πιο σοβαρό από αυτό του σέντερ. Εκείνο του προπονητή. Οι "κιτρινόμαυροι" ακόμη αναζητούν το ροζ φύλλο αγώνα σε ένα "μεγάλο παιχνίδι" για να δείξουν επί της ουσίας την πρόοδό τους. Προς το παρόν το πηλίκο γράφει "μηδέν" κι αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Ήρθε κιόλας η βαριά ήττα από τον Κολοσσό για να μεγαλώσει τον προβληματισμό και να θέσει (για πρώτη φορά) θέμα προπονητή.

Η δυσφορία για τις επιλογές του Γιούρι Ζντοβτς είναι δεδομένη, κι αυτό έχει "φουντώσει" εσχάτως τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το "τιμόνι" της "Ένωσης". Όχι άμεσα πάντως, αφού στο μυαλό του Μάκη Αγγελόπουλου δεν υπάρχει ακόμη το σενάριο της άμεσης αντικατάστασής του. Ακολουθεί άλλωστε (στις 7/1) το ντέρμπι με τον Άρη. Σε περίπτωση που όμως, η ομάδα δεν δείξει ουσιαστική πρόοδο, τότε το "διαζύγιο" δεν είναι μακριά.

Ήδη, στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ έχουν αρχίσει να φτάνουν προτάσεις για τον αντικαταστάτη του, δείγμα του κλίματος που επικρατεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ