ΑΕΚ

ΚΑΕ ΑΕΚ: "Τεχνητές κρίσεις" και φιλικό

ΚΑΕ ΑΕΚ: "Τεχνητές κρίσεις" και φιλικό

Η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στα σενάρια περί αποχώρησης παικτών, κάνοντας λόγο για ''τεχνητές κρίσεις'' και ''μανατζερικά παιχνίδια'', ενώ επιβεβαίωσε τη διαδικασία ενίσχυσης ενόψει της συνέχειας. Φιλικό με Τρίκαλα.

Ο Γιώργος Τσιάκος και ο Στέφαν Νίκολιτς αναμένεται να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ αφού δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια θέση στο ροτέισον της ''Ένωσης''.

Εν τω μεταξύ, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα "θα συνεχίσει απερίσπαστη την προσπάθειά της και δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί''.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

''Με έκπληξη διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες ένα παραλήρημα περί απομάκρυνσης (σχεδόν όλων των) παικτών της ΑΕΚ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, όσο και τον κόσμο της ομάδας ότι η ''Βασίλισσα'' θα συνεχίσει απερίσπαστη την προσπάθειά της και δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί από τεχνητές κρίσεις, μανατζερικά παιχνίδια και δημοσιογραφικές υπερβολές.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι για οτιδήποτε προκύψει η ΚΑΕ θα σας ενημερώσει μέσω της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και ΜΜΕ - Γραφείο Τύπου όπως πράττει πάντα, με εγκυρότητα, ακρίβεια και υπευθυνότητα.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία ενίσχυσης της ομάδας της, κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Πρόκειται για δέσμευση της διοίκησης και του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, καθώς αυτό επιβάλλουν οι συνθήκες, οι απαιτήσεις του τεράστιου κόσμου της και η Ιστορία της.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη αναμέτρηση, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους.

ΚΑΕ ΑΕΚ''

Φιλικό με Τρίκαλα, στις 03/01

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τα Τρίκαλα. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο (03/01/15, 17:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ''κεκλεισμένων των θυρών''.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ