ΑΕΚ

Η ΑΕΚ "ξεκόλλησε" τελικά από τη Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ "ξεκόλλησε" τελικά από τη Θεσσαλονίκη
ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομίχλη που... έχει "σκεπάσει" τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες δεν έχει επέτρεψε στην αποστολή της ΑΕΚ να επιστρέψει στην ώρα της στην Αθήνα παραμένοντας στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για σχεδόν 15 ώρες.

Τελικά η αποστολή της ΑΕΚ ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής της στην Αθήνα μετά από 15 ώρες παραμονής της στη Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" αφού λόγω της ομίχλης δεν είχε καταστεί δυνατό να πραγματοποιηθεί η πτήση της στην ώρα της.

Η αποστολή της ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε από το κλειστό της Καλαμίτσας της Καβάλας με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της το απόγευμα του Σαββάτου (13/2) αλλά υπολόγιζε χωρίς την ομίχλη που επικρατούσε στη Θεσσαλονίκη στο δρόμο της επιστροφής της στην Αθήνα.

Η προγραμματισμένη πτήση για τις 23:50 δεν έγινε ποτέ. Η αποστολή της ΑΕΚ που αναγκαστικά μετά τα μεσάνυχτα πήρε την απόφαση να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για να αναχωρήσει στις 11:55 με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας.

Και πάλι όμως λόγω της ομίχλης υπήρξε νέο απαγορευτικό. Νέα αναβολή στην πτήση που θα μετέφερε την αποστολή της "Ένωσης" στην Αθήνα και εκ νέου αναμονή. Μία εξέλιξη που ήταν επόμενο δεν άρεσε σε κανέναν στις τάξεις της ομάδας και πρώτο από όλους τον τεχνικό της Γιούρι Ζντοβτς.

Πολύ περισσότερο γιατί σε τρεις μέρες υπάρχει νέο ταξίδι. Αυτό της Τετάρτης για την Πάτρα και το παιχνίδι της Πέμπτης (18/2, 19:00) με τον Απόλλωνα στο κλειστό της Περιβόλας για την 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη ταλαιπωρία για την αποστολή της ΑΕΚ στη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα στο 2016 στην επιστροφή της αποστολής της από τη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη ήταν στις 17 Ιανουαρίου μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena. Κάτι λιγότερο δηλαδή από έναν μήνα πριν. Τη φορά αυτή η διαφορά είναι ότι το σύνολο του Ζντοβτς προέρχεται μετά από νίκη με την ήττα που είχε γνωρίσει τότε στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν η τελευταία της. Κι αυτό γιατί έκτοτε έχουνε ακολουθήσει τέσσερις σερί νίκες.

Τελικά λίγα λεπτά πριν από τις 14:00 προς ικανοποίησή της η αποστολή της ΑΕΚ επιβιβάστηκε στην πτήση της που θα τη μετέφερε στην Αθήνα και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφή της. Σε μία ταλαιπωρία που ευχή όλων στις τάξεις της ομάδας είναι να επαναληφθεί.

Εν τω μεταξύ ο Τορίν Γκριν που από το βράδυ της Παρασκευής (12/2) βρισκόταν στην Αθήνα έστω και μία καθυστέρηση μερικών ωρών πέρασε με επιτυχία από τις οφθαλμολογικές εξετάσεις. Μία εξέλιξη που σημαίνει ότι άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Οι οφθαλμολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Γκριν είχανε να κάνουνε εξαιτίας του τραυματισμού που είχε υποστεί στο μάτι του τον περασμένο Νοέμβριο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν "καθαρά" και πλέον απομένει η ανακοίνωση της απόκτησής του από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και να κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη (18/2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα και στο κλειστό της Περιβόλας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ