ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκλεισε τον ΜακΓκραθ

Η ΑΕΚ έκλεισε τον ΜακΓκραθ

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ, Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος επιστρέφει στην "Ένωση" ύστερα από 7 χρόνια.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο 32χρονος (7/5/1984) Αμερικανός (με καταγωγή από την Ιρλανδία) γκαρντ, Ντόνι ΜακΓκραθ. Η "Ένωση" ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ (ύψος 1.93) αγωνίστηκε και στο παρελθόν στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα την σεζόν 2009-2010. Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς νωρίτερα (2008-2009) υπήρξε μέλος και της ομάδας του Αιγάλεω, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του ΠΑΟΚ (2012-2013).

Έχει εμπειρία από EuroLeague, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στην Εφές, όσο και στην Ζάλγκιρις, για μικρό χρονικό διάστημα. Με την έλευση του, η ΑΕΚ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Λονγκ Άϊλαντ Νετς, στο NBDL στις ΗΠΑ.

Ο ΜακΓκράθ αναμένεται να πάρει την θέση του Νίκολα Ιβάνοβιτς στο ρόστερ, ο οποίος με την σειρά του θα παραχωρηθεί δανεικός. Ο Μαυροβούνιος γκαρντ είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, δείγμα του πόσο τον πιστεύει η ΑΕΚ, ωστόσο η απειρία του - αφού πρώτη φορά αγωνιζόταν σε χώρα εκτός της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας - και κάποιοι τραυματισμοί είχαν ως αποτέλεσμα να μην προσαρμοστεί στις υψηλές απαιτήσεις της "Ένωσης", η οποία ελπίζει ότι αν πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα θα επιστρέψει πιο έτοιμος. Όσο για το ποια θα είναι αυτή; Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο υπάρχει σημαντική πιθανότητα να είναι η ομάδα από την οποία τον απέκτησε η ΑΕΚ το καλοκαίρι, η Σερβική Μέγκα Λεκς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ