ΑΕΚ

Φεύγει για Ιταλία άμεσα ο Ουίλιαμς

Φεύγει για Ιταλία άμεσα ο Ουίλιαμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς αναμένεται εκτός απροόπτου να αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στα Τρίκαλα και μετά να αποχωρήσει με προορισμό την Ιταλία και τη Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Τζαουάντ Ουίλιαμς αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Για την ακρίβεια, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αυτό θα έχει γίνει αμέσως μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, τα οποία η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (11/2, 17:00), αφού στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Ρέτζιο Εμίλια - με την οποία έχει συμφωνήσει - τον περιμένει την Κυριακή.

Στην ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι θα προτιμούσαν ο Αμερικανός να αγωνιστεί και κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings την Τετάρτη (15/2) για την Stoiximan.gr Basket League, προκειμένου να δοθεί κι άλλος χρόνος στον τραυματία Μίλος Μιλόσεβιτς για να αποθεραπευτεί και να μη μείνει μόνος του ο Ντούσαν Σάκοτα στην θέση του πάουερ φόργουορντ, κάτι ωστόσο που δεν θα γίνει.

Στο μεταξύ, η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ουίλιαμς συνεχίζεται, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να ψάχνει στην αγορά για έναν σμολ φόργουορντ, έχοντας ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις. Ακόμα πάντως και αν ο νέος παίκτης αποκτηθεί την Παρασκευή (10/2) πολύ δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο κατευθείαν με τα Τρίκαλα το Σάββατο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ