ΑΕΚ

"Εχασε" τον Σόκο η ΑΕΚ, μένει στη Μούρθια για έναν ακόμη χρόνο

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν κατάφερε το "μεγάλο κόλπο" με τον Όβι Σόκο η ΑΕΚ, καθώς ο Βρετανός ψηλός αποφάσισε να αποδεχθεί την βελτιωμένη πρόταση της Μούρθια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Liga Endesa.

Ήταν εδώ και αρκετές εβδομάδες στο στόχαστρο της ΑΕΚ, η αλήθεια είναι πως βρισκόταν με το ένα πόδι στην Αθήνα, όμως ο Όβι Σόκο αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στη Μούρθια που έκανε την οικονομική υπέρβαση και τον κράτησε στην Ισπανία για τη σεζόν 2018/19. Πλέον, οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" στρέφονται στις εναλλακτικές λύσεις, με τον coach Λούκα Μπάνκι να έχει -προφανώς- έτοιμη λίστα με 4αρια που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο 27χρονος power forward ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, άλλωστε αγάπησε την χώρα από το πέρασμά του από τα Τρίκαλα, όμως η επιθυμία των ανθρώπων της Μούρθια να τον κρατήσουν στην ομάδα ήταν τεράστια και η βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε τον έπεισε να συνεχίσει στην Liga Endesa.

Ο Βρετανός ψηλός (2μ.01) που έπαιξε στα πανεπιστήμια Alabama/Birmingham και Duquesne, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την γαλλική Μπουλαζάκ, συνεχίσει στα Τρίκαλα, τον Άρη και την Μούρθια, έκανε σπουδαία σεζόν στο Basketball Champions League, ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας και είχε 48.5% στα δίποντα και 73% στις βολές, μαζί με 7.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ