ΑΕΚ

Έτοιμο το νομικό τμήμα της ΑΕΚ

Έτοιμο το νομικό τμήμα της ΑΕΚ

Ποια είναι τα νέα πρόσωπα στην ΑΕΚ και πώς θα κινηθούν για τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ, προκειμένου να αγωνιστεί στην ερχόμενη Basket League ΟΠΑΠ.

Έξι λεπτά διήρκεσε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τα θέματα της ΚΑΕ να "πιάνουν" μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός για να "βγει" μια είδηση: " Στην επιτροπή που αναλαμβάνει τις διαδικασίες για τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ, βρίσκονται ο Αλέξης Αλεξίου και ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος, μαζί με τους Αλέξη Αλεξίου, Γιώργο Κατσαδήμα, Γιώργο Μπέργκοβιτς -εκ των χρηματοδοτών της Ερασιτεχνικής-, Βασίλης Βάσσιος και Μάκης Αγγελόπουλος", όπως γράφει το "ΦΩΣ".

Στο ίδιο δημοσιεύματα τονίζεται ότι "το νομικό τμήμα της ΑΕΚ έχει έτοιμα ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα κατατεθούν εντός των επόμενων ημερών στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ζητώντας τη δημιουργία της νέας ΚΑΕ. Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά η έναρξη της δίνει στην ΑΕΚ το δικαίωμα να... αποκρούσει τυχόν προσπάθειες τρίτων, να την εμποδίσουν από το να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Θυμίζουμε ότι η σύσταση της νέας ΚΑΕ στον Απόλλωνα Πατρών, εγκρίθηκε πριν λίγο καιρό, σχεδόν δυο χρόνια μετά την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Σε αυτό το προηγούμενο θα στηριχθεί, προφανώς η ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ