ΑΕΚ

Επανέρχεται στο προσκήνιο το Γαλάτσι για την ΑΕΚ

Επανέρχεται στο προσκήνιο το Γαλάτσι για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το κλειστό του Γαλατσίου παρέμεινε στα αζήτητα μετά τον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να γίνει εκείνη κάτοικος του.

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα (15/12) ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για ορισμένα από τα Ολυμπιακά ακίνητα. Ανάμεσα σε αυτά που βγήκαν στο σφυρί ήταν και το κλειστό του Γαλατσίου το οποίο δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον από καμία εταιρία ή ιδιώτη για την εκμετάλλευσή του.

Αυτό σημαίνει ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα κληθεί να βρει άλλη λύση για το συγκεκριμένο ακίνητο και αυτή δεν αποκλείεται να είναι η ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον τόσο της ΚΑΕ όσο και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν είναι φρέσκο αφού έχουν υπάρξει και επαφές στο παρελθόν. Οι τελευταίες ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο όταν ο τότε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κωτσάτος, είχε κάνει επαφές με το Δήμαρχο Γαλατσίου για τη χρησιμοποίηση του κλειστού.

Οι επαφές, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την κοινή ομολογία (δηλώσεις και επίσημες ανακοινώσεις) και των δύο πλευρών πήγαιναν εξαιρετικά, πάγωσαν μετά από περίπου ένα μήνα. Οι λόγοι ήταν δύο και αφορούσαν την αλλαγή διοίκησης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ με τον Αλεξίου να αναλαμβάνει χρέη προέδρου, αλλά και τις δημοτικές εκλογές.

Η "αναθέρμανση" από τον Αγγελόπουλο

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο το κλειστό του Γαλατσίου επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ήδη κάνει επαφές με την πλευρά του Δήμου, ενώ στοχεύει να προσεγγίσει και το ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να υπάρξει και ένας δίαυλος επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη πλευρά. Μάλιστα, εάν προχωρήσει η περίπτωση του Γαλατσίου για την ΑΕΚ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και από την Ερασιτεχνική για ορισμένα τουλάχιστον από τα τμήματά της.

Από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ τονίζεται ότι θα αξιολογηθούν εκ νέου οι δυνατότητες αξιοποίησης του κλειστού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ