ΑΕΚ

Εκτός, πάλι, ο Μιλόσεβιτς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÑÉÆÅÍ ËÏÕÍÔÂÉ×ÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - RIESEN LUDWIGSBURG (Eurokinissi Sports / ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και τέθηκε εκτός και για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Δόξα Λευκάδας για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Χωρίς τον Μίλαν Μιλόσεβιτς θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ. Ο Βόσνιος φόργουορντ δεν πήρε μέρος στην σημερινή (30/3) προπόνηση της ομάδας, ενώ λογικά δεν θα συμμετάσχει ούτε στην αυριανή (31/3), τελευταία, προπόνηση της "Ένωσης" που θα πραγματοποιηθεί το πρωί, με την ομάδα ακολούθως να μεταβαίνει για φαγητό σε εστιατόριο στο Μαρούσι.

Ακολούθως, η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την Λευκάδα για τον αγώνα με την Δόξα Λευκάδας για την Stoiximan.gr Basket League (1/4, 17:00).

Ο Μιλόσεβιτς έχει να αγωνιστεί από τις 25 Ιανουαρίου και τον αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα, όταν και υπέστη θλάση στη δεξιά γάμπα, ενώ περίπου 3 εβδομάδες αργότερα επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά υπέστη υποτροπή μόλις στην πρώτη προπόνηση που έκανε στις 19 Φλεβάρη, μένοντας έκτοτε εκτός δράσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ