ΑΕΚ

Έκαναν δοκιμές ΑΕΚ και Πανιώνιος

Έκαναν δοκιμές ΑΕΚ και Πανιώνιος

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ (με τις ρετρό εμφανίσεις) τον Πανιώνιο, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ουίλ Σίχι να έχει προσγειωθεί στην Ελλάδα -για λογαριασμό του Ιστορικού.

Μετά το ματς με την Κηφισιά (τη Μεγάλη Δευτέρα), η ΑΕΚ υποδέχθηκε σήμερα (8/4) τον Πανιώνιο, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, κατά τη διάρκεια του οποίου και ο Ντράγκαν Σάκοτα και ο Κρις Χουγκάζ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου, τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή, Σταύρο Δουβή και το μέλος του ΔΣ, Ιωάννη Γιαννά.

Οι «κιτρινόμαυροι», που αγωνίστηκαν ξανά με τις εμφανίσεις ρετρό (α λα ΝΒΑ), θα αντιμετωπίσουν σε νέο φιλικό τη Μεγάλη Παρασκευή (10/4, 12:00), τη Νέα Κηφισιά.

Σε ό,τι αφορά τις ρετρό εμφανίσεις, να θυμίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ εκφράζει τις ενστάσεις του για την χρησιμοποίηση τους, με έγγραφο -που εστάλη χθες (7/4)- προς την ΑΕΚ, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως " μια ανώνυμη εταιρία, έχει την πρόθεση να κερδίσει από κάθε της ενέργεια, μέσα στα πλαίσια των διεθνών κανονισμών, που διέπουν το άθλημα, και ως εκ τούτου επιμένουμε ότι η φανέλα ρετρό προβάλλει το άθλημα και εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας και της εταιρίας μας".

Κατά τα λοιπά, ως ΑΕΚ αναγνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος είναι η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος και αποδεδειγμένα τον έχουμε στηρίξει κατ’ επανάληψη και θα τον στηρίζουμε σε όλες του τις ενέργειες.

Σε ό,τι αφορά τους "κυανέρυθρους", ο Ουίλ Σίχι προσγειώθηκε το απόγευμα στην Ελλάδα και αναμένεται να προπονηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί. Το επόμενο ραντεβού του Ιστορικού, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη του Πάσχα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ