ΑΕΚ

Διάστρεμμα ο Βασιλόπουλος, αμφίβολος με ΠΑΟΚ

ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÔÑÁÓÌÐÏÕÑÃÊ / CHAMPIONS LEAGUE BASKET (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον ΠAOK (11/4, 17:00) είναι αμφίβολη. Τι δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα...

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (11/4, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο έμπειρος φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Ένωσης την Τρίτη (10/4) και η συμμετοχή του στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" είναι αμφίβολη.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Αύριο παίζουμε ένα δύσκολο αλλά και πολύ καθοριστικό ματς για την βαθμολογική μας κατάταξη. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΠΑΟΚ μας κέρδισε δίκαια στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος με διαφορά. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει γεμάτο ρόστερ, καλό προπονητή και μας περιμένει πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε όλες αυτές τις ημέρες. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ