ΑΕΚ

Αλλαγές και στον πάγκο;

Αλλαγές και στον πάγκο;
INTIME SPORTS

Η νέα τάξη πραγμάτων που αφορά τα διοικητικά της ΑΕΚ, φέρνει εξελίξεις -πρωτίστως- στο θέμα του προπονητή, με την επιστροφή του Βαγγέλη Ζιάγκου από τις ΗΠΑ να τις σηματοδοτεί.

Οι "κιτρινόμαυροι" ετοιμάζονται να αλλάξουν ρότα στο σχεδιασμό τους, ο οποίος δεν συνάδει απαραίτητα με τον επιτυχημένο προπονητή που την ανέβασε δύο κατηγορίες, έζησε τον Γολγοθά των μικρών κατηγοριών και ανέλαβε το δύσκολο εργο της επιστροφής της ομάδας στην Α1. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον Ζιάγκο, που επέστρεψε απο τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο για την επόμενη ημέρα της Ένωσης, μέχρι τουλάχιστον αυτή τη συνάντηση, έστω κι αν ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους φήμες για επαφές με άλλους -ελέυθερους- προπονητες. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ που είχε για διακαή πόθο τον Παναγιώτη Γιαννάκη, εξετάζει περιπτώσεις όπως αυτή του Δημήτρη Πρίφτη (δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό) και του Σούλη Μαρκόπουλου, που δεν τα έχει βρει ως τώρα με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον "δικέφαλο του βορρά".

Αν υπάρξει κάποια έκπληξη, δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή. Οι εξελίξεις στο τμήμα είναι ραγδαίες και οι αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, από τη στιγμή που ο Ζιάγκος επέστρεψε από το Κλίβελαντ στο οποίο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες, για δεύτερη σερί χρονιά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ