ΑΕΚ

Άγνοια στην ΑΕΚ για τον "γάμο" του Ντίξον με την Στρασμπούρ

Άγνοια στην ΑΕΚ για τον "γάμο" του Ντίξον με την Στρασμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίξον ανακοινώθηκε από την Στρασμπούρ, αλλά από την ΑΕΚ δηλώνουν άγνοια για το γεγονός, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την "Ένωση" έως και το 2019.

Στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι από ηθικής πλευράς, τόσο με τον Μάικλ Ντίξον, όσο και με την Στρασμπούρ. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του με την "Ένωση" έως και το 2019.

Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως στην ΑΕΚ δεν... καιγόντουσαν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Μάικλ Ντίξον, καθώς ήταν δυσαρεστημένοι τόσο με την συμπεριφορά του παίκτη (ο οποίος είχε υποπέσει σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων), όσο και με την αγωνιστική κατάσταση του αθλητή, του οποίου η απόδοση είχε πέσει από την στιγμή που ανανέωσε το συμβόλαιο του

Μπορεί ο παίκτης να μην βρισκόταν ουσιαστικά στα αγωνιστικά πλάνα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ενόψει της νέας σεζόν, αλλά στην ΑΕΚ θεωρούν ανεπίτρεπτο ο Μάικλ Ντίξον να έρχεται σε συμφωνία με άλλον σύλλογο, δίχως να έχει επικοινωνήσει με τους "κιτρινόμαυρους όχι μόνο ο ίδιος ο παίκτης, αλλά ούτε και η Στρασμπούρ, η οποία και ανακοίνωσε ανενόχλητη την απόκτηση του. Η "Ένωση" δεν θα αφήσει το γεγονός να περάσει έτσι και θα ασχοληθεί με αυτό περισσότερο "ζεστά" στη συνέχεια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ