FIBA WORLD CUP

Ο Τζόρτζεβιτς "έκοψε" τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Ο Τζόρτζεβιτς "έκοψε" τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας διέθεσε τους παίκτες του στον Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς για τα προκριματικά, πλην όμως εκείνος αρνήθηκε να τους δεχτεί. Ο βοηθός του έδωσε την σχετική εξήγηση.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν -μετά τον Παναθηναϊκό Superfoods- η μοναδική ομάδα της EuroLeague που εξήγησε με επίσημο ύφος ότι οι παίκτες του είναι διαθέσιμοι για τη Σερβία , για τους δύο πρώτους αγώνες των "παραθύρων". Ο ιστορικός σύλλογος ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης σχετικά με την απόφασή του, με τους Μπράνκο Λάζιτς, Νέμανια Ντάνγκουμπιτς και Νίκολα Γιοβάνοβιτς να τίθενται στη διάθεση του Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς για το παιχνίδι με τη Γεωργία (27/11)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "όρλοβι" αρνήθηκε πάντως να τους εντάξει στο rotation για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ηλία Ζούρου, για να μη διαταράξει τη χημεία! Ο άμεσος συνεργάτης του, Γιόβιτσα Άντονιτς, τόνισε στη Mozzart Sport πως οι τρεις "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να παίξουν με τη Γεωργία, αφού " θεωρούμε πως είναι καλύτερο για την ομάδα να πορευτεί ως έχει, με το ρόστερ που παρατάχθηκε κόντρα στην Αυστρία. Είμαστε ευγνώμονες στον Ερυθρό Αστέρα για την κίνησή του, αλλά αυτή είναι η απόφασή μας".

Έτσι, η Σερβία θα παλέψει το βράδυ της Δευτέρας (27/11, 20:00) στην Aleksandar Nikolic Hall δίχως τους τρεις παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι θα παραμείνουν υπό την επίβλεψη του Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς εν όψει της μονομαχίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1/12, 22:00) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ