FIBA WORLD CUP

Χωρίς Γιαβτόκας η Λιθουανία

Robertas Javtokas from Lithuania grimaces during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Macedonia in Kaunas, Lithuania, Wednesday, Sept. 14, 2011. (AP Photo/Petr David Josek)
Robertas Javtokas from Lithuania grimaces during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Macedonia in Kaunas, Lithuania, Wednesday, Sept. 14, 2011. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Εκτός της εθνικής Λιθουανίας μένει ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας, λίγες ώρες πριν γνωστοποιηθεί η προεπιλογή της ομάδας για το World Cup της Ισπανίας.

Με απόντα τον Ρομπέρτας Γιαβτόκας θα παραταχθεί η εθνική Λιθουανίας στο επερχόμενο World Cup της Ισπανίας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου.

Όπως ενημέρωσε ο 34χρονος σέντερ τον προπονητή της ομάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στις μάχες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Η πρόσφατη χειρουργική επέμβαση μαζί με τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, στέκονται εμπόδια στην αγωνιστική του δραστηριότητα με τα χρώματα της πατρίδας του.

Έτσι, ο Γιόνας Καζλάουσκας καλείται να βρει σύντομα λύση, μιας και την Τρίτη (1/7) θα ανακοινώσει την προεπιλογή της εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ