FIBA WORLD CUP

Τζόρτζεβιτς: ''Ξεκάθαρο φαβορί η Ελλάδα''

Τζόρτζεβιτς: ''Ξεκάθαρο φαβορί η Ελλάδα''

Οι τελευταίες εξελίξεις από το ''στρατόπεδο'' της Σερβίας πριν από τον σπουδαίο αγώνα με την Ελλάδα (07/09, 19:00). Η γκρίνια για τη διαιτησία, η προειδοποίηση του Τεόντοσιτς, ο αμφίβολος Κρστιτς και η επιθυμία του Τζόρτζεβιτς.

Η ήττα από την Ισπανία στην αυλαία της α' φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έστειλε τη Σερβία πάνω στην Ελλάδα για τη φάση των ''16'' και, συγχρόνως, προκάλεσε... μουρμούρα στις τάξεις των ''Orlovi''.

Ισπανία, αποστολή: Γιάννης Φιλέρης

Βλέπετε, οι Σέρβοι γκρίνιαζαν για τη διαιτησία στον αγώνα με τη ''φούρια ρόχα'' όπου, ειρήσθω εν παρόδω, αποβλήθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος με τη σειρά του έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους Ίβηρες!

"Δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας η Ισπανία" είπε ο ''Σάλε'' που τα έβαλε και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, Χουάν Αντόνιο Ορένγκα λέγοντας: "Δεν σεβάστηκε την ομάδα μου". Εν συνεχεία ο κόουτς της Σερβίας αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με την Ελλάδα, τονίζοντας πως "είναι καλό που έχει 5-0 γιατί είναι ξεκάθαρο φαβορί. Εμείς θα πάμε να παίξουμε με μεγάλη επιθυμία".

Από την πλευρά του, ο Μίλος Τεόντοσιτς δήλωσε για την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: "Είναι δύσκολο ματς με αμφίβολη εξέλιξη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί η Ελλάδα είναι έπειρη ομάδα με παίκτες υψηλού επιπέδου που παίζουν χρόνια μαζί"

Μεγάλο ερωτηματικό για τη Σερβία είναι ο Νέναντ Κρστιτς που πονάει στο γόνατο και παίζει κατά μέσο όρο δέκα λεπτά. Είπε ότι "στο πρώτο νοκ-άουτ ματς θα είμαι έτοιμος".

Κολέ: ''Καλύτερα Κροατία, παρά Ελλάδα''

Από 'κει και πέρα, ωραία δήλωσε έκανε ο κόουτς της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ! "Προτιμώ την Κροατία από την Ελλάδα. Όχι ότι οι Κροάτες δεν είναι καλοί, αντίθετα έχουν κάνει σημαντική πρόοδο τα τελευταία δυο χρόνια, αλλά οι Έλληνες είναι πιο επικίνδυνοι".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ