FIBA WORLD CUP

Τι κάνουν οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας

Τι κάνουν οι Αμερικανοί στο Λας Βέγκας

Ό,τι γίνεται στο Λας Βέγκας αυτήν την περίοδο, δεν μένει στο Λας Βέγκας, με τους υπεύθυνους της εθνικής των ΗΠΑ να σας δίνουν σε videos στιγμιότυπα των προπονήσεων.

Κάθε προπόνηση των Αμερικανών, στο Λας Βέγκας, συνοδεύεται με videos από όσα έγιναν σε αυτή, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών που θέτουν εαυτούς στους εκπροσώπους του Τύπου, για όση ώρα χρειάζεται.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι χρόνια μπροστά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Πριν δείτε τα απολαυστικά στιγμιότυπα, διαβάστε τι είπε ο Τζέιμς Χάρντεν για το ρόλο του ηγέτη που έχει πια.

"Πριν δυο χρόνια, στο Λονδίνο, αισθανόμουν τυχερός και μόνο που ήμουν στην ομάδα. Υπήρχαν τόσοι εκπληκτικοί τύποι. Τώρα είμαι ένας εκ των ηγετών. Πώς το εκλαμβάνω αυτό; Ως επιπλέον υποχρέωση που έχω να δουλεύω σκληρά και να προσπαθώ να έχω φωνή".

Ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος προορίζεται για τη θέση "5", όπου υπάρχουν κενά, είπε ότι "εί μαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου. Πριν δυο χρόνια δεν ήξερα και πολλά. Ήμουν νέος. Τώρα έχω παραπάνω εμπειρίες και είμαι έτοιμος να βγω να ανταγωνιστώ. Η αλήθεια είναι πως νιώθω ότι ήταν σαν χθες το 2012. Θυμάμαι τα πάντα για αυτό το ταξίδι, για το τουρνουά. Ήμουν αυτός που κουβαλούσε τις πετσέτες, μετά τους αγώνες! Εκείνος που τους πήγαινε φαγητό. Τώρα όμως, δεν είμαι ρούκι".

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς ρωτήθηκε για τους διαφορετικούς κανονισμούς που υπάρχουν στις διοργανώσεις της FIBA, εν συγκρίσει με το ΝΒΑ. " Η μπάλα γλιστρά περισσότερο. Αν τυχόν έχεις υγρά χέρια, δεν υπάρχει περίπτωση να τη συγκρατήσεις. Τα σουτ φυσικά, είναι πιο δύσκολα. Γενικά, επειδή είμαστε στην αρχή, είναι λίγο δύσκολο να θυμόμαστε όλες τις διαφορές. Το θέμα είναι να προσαρμοστείς. Αν τα καταφέρεις, μετά είναι όλα καλά".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ