FIBA WORLD CUP

Στη Σεβίλλη οι Τούρκοι

Στη Σεβίλλη οι Τούρκοι
AHMET TOKYAY

Οι Τούρκοι βρίσκονται στη Σεβίλλη, για φιλικά, με τον Χαρούν Ερντενάι να ενημερώνει ότι "θέλουμε την πρωτιά του ομίλου", στον οποίον ανήκουν και οι ΗΠΑ.

Ο Χαρούν Ερντενάι -team manager πια των Τούρκων- εξήγησε τι κάνει η Τουρκία στη Σεβίλλη, όπου προσγειώθηκε το Σάββατο (9/8) και πήγε κατευθείαν για προπόνηση.

" Ξεκινήσαμε την προετοιμασία με 20 παίκτες και πλέον βρισκόμαστε στους 16. Στο μεσοδιάστημα, δώσαμε ένα φιλικό προετοιμασίας και τώρα ήλθαμε στην Ισπανία για να συναντήσουμε δυνατές ομάδες, όπως είναι ο Καναδάς και η Ισπανία.

Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε, αργά και σταθερά. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να δεις τις αδυναμίες σου είναι μέσω των φιλικών".

Οι Τούρκοι ανήκουν στον Γ' όμιλο, μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία, τη Φινλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ουκρανία και τις ΗΠΑ. Όταν του ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο για τις αντιπάλους, είπε πως " σε ό,τι αφορά τη Φινλανδία, είναι σε καλή κατάσταση. Παίζουν καλά. Μόλις λάβαμε και κάποια DVD με ματς των Αμερικανών. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση του γκρουπ, αν και θα παλέψουμε να τερματίσουμε και στην κορυφή. Αλλά η ομάδα της Αμερικής, παρά τις απουσίες της παραμένει δυνατή. Έχουν πολύ καλό σύνολο και την τάση να παίζουν πολύ σοβαρά, όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Επιμένω πως εξακολουθούν να είναι το φαβορί, όπως και ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ