FIBA WORLD CUP

Κορέα - Αυστραλία 55-89

Κορέα - Αυστραλία 55-89

Μετά την ήττα από την Σλοβενία η Αυστραλία έδειξε καλά αντανακλαστικά επικρατώντας με 89-55 της Νότιας Κορέας.

Η ήττα από τη Σλοβενία δεν άρεσε στην Αυστραλία που δεν άργησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Τα "καγκουρό" επικράτησαν με 89-55 της Κορέας και επέστρεψαν δυναμικά στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Οι παίκτες του Λεμάνις μεθαύριο (2/9) θα έχουν πιο δύσκολο έργο κόντρα στην Λιθουανία.

Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα για τους Κορεάτες είναι εξαιρετικά δύσκολα, καθώς μετά τις ήττες από Αγκόλα και Αυστραλία την Τρίτη (2/9) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Σλοβενία.

Ο αριθμός

Κάτω από τα καλάθια οι Αυστραλοί είχαν στήσει ένα μικρό πάρτι κι αυτό φαίνεται από τα ριμπάουντ. Οι Κορεάτες έπειτα από 40 λεπτά αγώνα κατάφεραν να πάρουν μόλις 18 ριμπάουντ, ενώ οι Αυστραλοί πήραν 47!

Ο πρωταγωνιστής

Σε ένα παιχνίδι που οι ψηλοί της Αυστραλίας είχαν εύκολο απόγευμα αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Τζο Ίνγκλις, ο οποίος είχε 17 πόντους με φοβερά ποσοστά ευστοχίας. Ο Αυστραλός φόργουορντ είχε 4/5 δίποντα (80%) και 3/3 τρίποντα (100%). Συνολικά δηλαδή είχε ποσοστό ευστοχίας 88%.

Ο αγώνας

Με ξεκάθαρο στόχο να χτυπήσει την Κορέα κοντά στα καλάθια μπήκε η Αυστραλία που εξαρχής πέρασε την μπάλα στο ζωγραφιστό τροφοδοτώντας Άρον Μπέινς. Οι Κορεάτες προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα μις ματς με βοήθειες, όμως και πάλι ο Τζο Ίνγκλις βρήκε χώρους καταφέρνοντας να διεισδύσει μέσα στην καρδιά της κορεατικής άμυνας και να πετύχει εύκολα καλάθια.

Κορέα - Αυστραλία 55-89

Στην αντίπερα όχθη οι Κορεάτες προσπαθούσαν να βρουν χώρους στο ανοικτό γήπεδο επιδιώκοντας να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, όμως αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς οι παίκτες του Λεμάνις είχαν γρήγορες επιστροφές. Οι Ασιάτες σε οργανωμένη άμυνα σπάνια πλησίαζαν το αντίπαλο καλάθι, καθώς η παρουσία των Άντερσεν, Μπέινς και Τζαουάι δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα για τους Κορεάτες έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν σε προσπάθεια του Σεκέουν Οχ να κόψει τον Κάμερον Μπέρστοου τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Κορέα - Αυστραλία 55-89

Ο νικητής είχε κριθεί από νωρίς κι έτσι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια έκπληξη με το τελικό 89-55 να επιβεβαιώνει την ανωτερότητα των "καγκουρό".

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 29-44, 41-66, 55-89

Κορέα (Γιου): Μουν 3 (1), Παρκ 2, Ν. Γιανγκ 2, Τ. Κιμ, Λι, Σ. Κιμ 13 (1), Τσο 10,Χ. Γιανγκ, Τζ. Κιμ 8, Χέο 3 (1), Οχ, Τζ. Κιμ 10.

Αυστραλία (Λεμάνις): Γκούλντινγκ 3, Μπρόεκχοφ 9 (3), Γκίμπσον 4, Ινγκλις 17 (3), Νιούλεϊ 2, Ντελαβεντόβα 7 (1), Μπέρστοου 13, Εξάμ 4, Μπέινς 13, Αντερσεν 5, Μοτούμ 8, Τζαουάι 4.

Κορέα - Αυστραλία 55-89
Κορέα - Αυστραλία 55-89
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ