FIBA WORLD CUP

Είναι βαριά η ήττα για τον Πάου

Είναι βαριά η ήττα για τον Πάου

Ο αποκλεισμός από το δικό τους Παγκόσμιο Κύπελλο, ξύπνησε στους Ισπανούς μνήμες Αθήνας. Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός των "φούριας ρόχας", Πάου Γκασόλ

Η Ισπανία ηττήθηκε από τη Γαλλία και αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της χώρας της. Οι μνήμες της Αθήνας του 2004 ήρθαν στην επιφάνεια για τον Πάου Γκασόλ, όταν και είχαν χάσει στα προημιτελικά από την Αμερική με 102-94.

"Είναι μια οδυνηρή ήττα. Συγκρίνεται με αυτή της Αθήνας το 2004, όπου και κερδίζαμε κάθε ματς μέχρι τους προημιτελικούς. Εκεί φτάσαμε ως φαβορί και χάσαμε. Είναι απογοητευτικό. Αλλά δυστυχώς είναι μέρος του αθλήματος", είπε, αρχικά και συνέχισε: "Χάσαμε ένα ματς που ήταν δικό μας".

Ο Πάου Γκασόλ τόνισε, παράλληλα, πως δεν υποτίμησαν τη Γαλλία, παρά τη νίκη τους στη φάση των ομίλων (οι "φούριας ρόχας" είχαν επικρατήσει με 88-64).

"Ξέραμε πως θα μπούνε στο παρκέ και θα μας ανταγωνιστούν. Απλά δεν δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τα αμυντικά ριμπάουντ (50 για τη Γαλλία, 28 της Ισπανίας) έκαναν τη διαφορά. Αυτά είναι σημαντική παράγοντες. Δεν υποτιμήσαμε τη Γαλλία".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ