FIBA WORLD CUP

Με Σκόλα η προεπιλογή της Αργεντινής

Με Σκόλα η προεπιλογή της Αργεντινής
FIBA

Ο 38χρονος Λουίς Σκόλα θα δώσει το παρών σε ακόμα ένα κάλεσμα της εθνικής Αργεντινής, αφού συμπεριλήφθηκε στην λίστα του Σέρχιο Ερνάντεθ για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA.

Τι κι αν βαδίζει στο 38ο έτος της ηλικίας του; Ο Λουίς Σκόλα παραμένει... πιστός στρατιώτης της εθνικής Αργεντινής και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στους αγώνες της ομάδας στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 κόντρα σε Ουρουγουάη (23/2) κα Παραγουάη (26/2).

Ο βετεράνος φόργουορντ σέντερ είναι το όνομα που ξεχώρισε στην 12αδα που ανακοίνωσε ο τεχνικός της Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντεθ. Στο πλευρό του θα έχει μεταξύ άλλων τον Νίκολας Λαπροβίτολα της Μπανταλόνα και τον Νίκολας Μπρουσίνο της Γκραν Κανάρια, αλλά όχι τους διεθνείς που αγωνίζονται στην EuroLeague, όπως ο Πατρίτσιο Γκαρίνο της Μπασκόνια και ο Φακούντο Καμπάτσο της Ρεάλ.

Η 12αδα των Αργεντίνων: Νίκολας Λαπροβίτολα, Νίκολας Μπρουσίνο, Λουίς Σκόλα, Φράνκο Μπάλντι, Γκάμπριελ Ντεκ, Λίο Μαϊνόλντι, Μάξιμο Φιέρλερουπ, Χουάν Ωολέτ, Μάρκος Ντέλια, Λούτσιο Ρεβίβο, Χαβιέ Σάιθ, Λαουτάρο Μπέρα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ