FIBA WORLD CUP

Με Μάνιον η 24άδα της Ιταλίας!

Με Μάνιον η 24άδα της Ιταλίας!

Με εκπλήξεις η 24άδα της Εθνικής Ιταλίας για τους επόμενους αγώνες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Νικολό Μάνιον ήταν ο παίκτης-έκπληξη στη λίστα των 24 παικτών που κλήθηκαν από τον Ρομέο Σακέτι για τους αγώνες της Ιταλίας με την Κροατία (28/6) και την Ολλανδία (1/7) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο 17χρονος γκαρντ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του 2001 στην Ευρώπη και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο γυμνάσιο Pinnacle.

Ένα άλλο όνομα-έκπληξη είναι αυτό του 18χρονου Ματία Παλούμπο, ενός ακόμα μεγάλου ταλέντου που έχουν βγάλουν τα τελευταία χρόνια οι Ιταλοί μέσα από τις υποδομές τους.

Αναλυτικά η 24άδα της Ιταλίας:

Αβούντου Αμπάς, Πιέτρο Αραντόρι, Πολ Μπιλίγκα, Τζέφρι Μπρουκς, Κρίστιαν Μπερνς, Φραντσέσκο Καντούσι, Αμεντέο Ντέλα Βάλε, Αριέλ Φιλόι, Ντιέγκο Φλακαντόρι, Σιμόνε Φοντέκιο, Ραφαέλ Γκασπάρντο, Ντάνιελ Χάκετ, Νικολό Μάνιον, Αντρέα Μετσανότε, Ντάβιντε Μορέτι, Ματία Παλούμπο, Νταβίντε Πάσκολο, Ακίλε Πολονάρα, Τζιαμπάολο Ρίτσι, Μπράιαν Σακέτι, Αμεντέο Τεσιτόρι, Στέφανο Τόνουτ, Λούκα Βιτάλι και Μικέλε Βιτάλι.

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ