FIBA WORLD CUP

Οι κλήσεις της Βραζιλίας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ / ACROPOLIS TOURNAMENT / AUSTRALIA-BRAZIL
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ / ACROPOLIS TOURNAMENT / AUSTRALIA-BRAZIL ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προσκλητήρια στους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας έστειλε ο προπονητής της Βραζιλίας, Ρούμπεν Μανιάνο. Δείτε ποιους κάλεσε.

Η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας ανοίγει στις 30 Αυγούστου και οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να ανακοινώνουν τις αποστολές τους. Σήμερα ήταν η σειρά της Βραζιλίας η οποία διαγωνίζεται στον Ά όμιλο με αντιπάλους την διοργανώτρια Ισπανία,την Σερβία,την Γαλλία,την Αίγυπτο και το Ιράν.

Οι Βραζιλιάνοι θα δώσουν στην πρώτη φάση των ομίλων πέντε αγώνες στο Παλάθιο Μουσινιπάλ ντε Δεπόρτες της Γρανάδα και ο Μανιάνο έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν μαζί του στα ισπανικά παρκέ.

Οι δέκα εκλεκτοί του 60χρονου τεχνικού είναι οι : Τέιλορ,Μαρσελίνο Χουέρτας, Άλεξ Γκαρσία, Μπαρμπόσα,Μαρσέλο Μασάδο,Μάρκους Βινίσιους,Βαρεχάο,Νένε, Σπλίττερ και Γκιγιέρμε . Την δεκάδα θα συμπληρώσουν άλλα δύο ονόματα παικτών που θα προέλθουν από την ομάδα που θα διαγωνιστεί στο Πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής στη Βενεζουέλα τον επόμενο μήνα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ