ΙΤΑΛΙΑ

Χώρισαν Καντού-Ματζαρίνο μετά από 8 χρόνια

Χώρισαν Καντού-Ματζαρίνο μετά από 8 χρόνια

Αντίο στην Καντού μετά από 8 ολόκληρα χρόνια είπε ο Νίκολας Ματζαρίνο, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε. "Επιστρέφω στην Ουρουγουάη, αλλά θα είστε πάντα μέσα στην καρδιά μου", δήλωσε ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ιταλικής ομάδας

Η κοινή πορεία του Νίκολας Ματσαρίνο με την Καντού, ολοκληρώθηκε μετά από 8 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Καντού, επιστρέφει στην Ουρουγουάη και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις δηλώσεις του όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.

"Η Καντού είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου. Ήταν 8 αξέχαστα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε ένα μεγάλο δέσιμο με την πόλη, την ομάδα και τους φιλάθλους, χρόνια που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στα υψηλότερα επίπεδα στην Ιταλία και την Ευρώπη και να σηκώσω ένα τρόπαιο σαν αρχηγός", σχολίασε ο Ματζαρίνο και συνέχισε:

"Αυτό που με κάνει ακόμα πιο περήφανο είναι ότι οι οπαδοί της ομάδας εκτίμησαν τη δουλειά μου και την θέληση μου να παλέψω για το καλό της ομάδας. Ξέρω ότι η ομάδα έκανε ό,τι μπορούσε για να με κρατήσει, όπως κι εγώ ήθελα να μείνω, αλλά στο τέλος πήρα μία διαφορετική απόφαση. Αυτή τη στιγμή συνυπάρχουν μέσα μου η λύπη που αφήνω ένα μέρος που αγαπώ με την ευτυχία που νιώθω επιστρέφοντας μετά από τόσα χρόνια στο σπίτι μου".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ