ΙΤΑΛΙΑ

Χωρίς Μπαρνιάνι η Εθνική Ιταλίας

France's Kevin Seraphin (L) vies with Italy's Andrea Bargnani during the first round, Group B, basketball match in Siauliai on September 4, 2011, on the fourth day of the EuroBasket 2011.  AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI (Photo credit should read JANEK SKARZYNSKI/AFP/Getty Images)
France's Kevin Seraphin (L) vies with Italy's Andrea Bargnani during the first round, Group B, basketball match in Siauliai on September 4, 2011, on the fourth day of the EuroBasket 2011. AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI (Photo credit should read JANEK SKARZYNSKI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι με δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί με την Εθνική Ιταλίας το ερχόμενο καλοκαίρι

Εκτός Εθνικής Ιταλίας έθεσε εαυτόν ο Αντρέα Μπαρνιάνι με δηλώσεις του κι αφού πρώτα είχε ενημερώσει τον Ντίνο Μενεγκίν και τον Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Αντρέα Μπαρνιάνι εξήγησε ότι κατέληξε στην απόφαση να μην αγωνιστεί με την Εθνική Ιταλίας στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2013 κατόπιν συνάντησης που είχε με τους ανθρώπους των Ράπτορς.

"Πρέπει να ολοκληρώσω τη σεζόν και δεν μου αρέσει γιατί ποτέ δεν έπαιξα τόσο καλά όσο φέτος. Μίλησα με τη διοίκηση των Ράπτορς και σε συνεργασία με αυτήν αποφασίσαμε πως φέτος δεν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κατέβω σε επίσημους αγώνες με την Εθνική τους επόμενους μήνες", σχολίασε ο Μπαρνιάνι και συνέχισε:

"Με συμβούλευσαν να ακολουθήσω ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα εκγύμνασης για να χτυπήσω το πρόβλημα με την φτέρνα μου στη ρίζα του και να ξεκινήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχω πολύ ψηλά την Εθνική, το σύνολο που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικό και με τον κόουτς Πιανιτζάνι έχουμε εξαιρετική σχέση".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ