ΙΤΑΛΙΑ

Τσαλδάρης: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω"

Τσαλδάρης: "Είμαι εδώ για να βοηθήσω"

Έτοιμος να βοηθήσει τη Βενέτσια μέχρι το τέλος της σεζόν δήλωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα και το απόγευμα της Πέμπτης (19/4) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση

Στην επίσημη παρουσίαση που διοργάνωσε η Βενέτσια προς τιμήν του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ιταλική ομάδα που τον εμπιστεύτηκε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

"Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα από τη στιγμή που εξασφάλισε τη σωτηρία της έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει τον επόμενο στόχο της που θα ήταν η είσοδος στα πλέι οφ", τόνισε ο Δημήτρης Τσαλδάρης και συνέχισε:

"Από την πλευρά μου βρίσκομαι εδώ για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να συνεισφέρω όταν μου ζητηθεί προκειμένου να πετύχουμε αυτό το στόχο. Αυτό που ξέρω για την ομάδα και το σύλλογο είναι ότι κάνει πολύ καλή δουλειά για το πρώτο χρόνο της στη Serie A, ένα πρωτάθλημα που ξέρω πόσο δύσκολο είναι με βάση τις εμπειρίες μου στην Ιταλία".

Όσον αφορά την παρουσία του Αντρέα Ματσόν και του Κίκι Κλαρκ με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν στον Άρη: "Γνωρίζω πολύ καλά τον κόουτς Αντρέα Ματσόν", εξηγεί ο Έλληνας παίκτης και συνεχίζει: "Έχοντας παίξει για αυτόν στην Ελλάδα, γνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει μέσα στο παρκέ και αυτό αναμένεται να με διευκολύνει για την άμεση προσαρμογή μου.

Επίσης θα είναι πιο εύκολο για μένα να προσαρμοστώ χάρη στο γεγονός πως γνωρίζω τον Κίκι Κλαρκ με τον οποίο έχω παίξει μαζί στον Άρη. Γνώριμα και οικεία πρόσωπα δηλαδή που θα με βοηθήσουν να γίνω μέλος της ομάδας πιο γρήγορα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ