ΙΤΑΛΙΑ

Τρινκέρι: "Γυρνάμε σελίδα"

Τρινκέρι: "Γυρνάμε σελίδα"

Απογοητευμένος ο Αντρέα Τρινκέρι μετά την ισοφάριση της Ρόμα σε 3-3 στη σειρά με την Καντού, αναρωτήθηκε αν η απογοήτευση ή η θέληση θα παίξουν πιο σημαντικό ρόλο στο 7ο παιχνίδι

Η ημιτελική σειρά ανάμεσα στη Ρόμα και την Καντού θα κριθεί σε 7ο παιχνίδι, καθώς οι δύο μονομάχοι έχουν από τρεις νίκες, στην προσπάθεια για πρόκριση στους τελικούς.

Την Τρίτη το βράδυ, η Καντού του Αντρέα Τρινκέρι έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση μέσα στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε από τη Ρόμα με 74-69.

Στις δηλώσεις του, ο Τρινκέρι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του, σχετικά με τον δύσκολο 7ο αγώνα στη Ρώμη: "Θα δούμε αν είναι πιο μεγάλη η απογοήτευση ή η θέληση να κάνουμε ένα ακόμα διπλό. Σίγουρα θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας, αλλά πλέον γυρνάμε σελίδα, υπάρχει ο έβδομος αγώνας και είναι εκτός έδρας.

Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν καταφέραμε να προστατεύσουμε το καλάθι μας και τα 10 λάθη ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, επηρέασαν την επιθετική μας ικανότητα".

Όσο για τον αγώνα της Πέμπτης (6/6) στη Ρώμη, ο προπονητής της Καντού σχολίασε: "Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας, να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας σωματικές και πνευματικές για έναν καλύτερο αγώνα στο 7ο παιχνίδι".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ