ΙΤΑΛΙΑ

"Τρελάθηκε" και αποβλήθηκε ο Χάκετ!

"Τρελάθηκε" και αποβλήθηκε ο Χάκετ!

Η Σάσαρι νίκησε ξανά την Αρμάνι και ο Ντάνιελ Χάκετ όρμηξε στον διαιτητή που του χρέωσε φάουλ λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Τζεντίλε και ο Κλέιζα... πάλευαν να τον ηρεμήσουν! Διαβάστε την τιμωρία του (VIDEO).

Η Σάσαρι επικράτησε χθες (04/06) της Αρμάνι Μιλάνο στη Σαρδηνία με 80-67, έκανε το 3-1 στη σειρά με τους πρωταθλητές Ιταλίας και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Serie A!

Στο μεταξύ, η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 1'37" για τη λήξη. Η Σάσαρι ήταν μπροστά στο σκορ με 74-65 και ο Ντάνιελ Χάκετ χρεώθηκε με φάουλ, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση και είδε τον διαιτητή να τον χρεώνει με τεχνική ποινή! Τι ακολούθησε;

Ο Χάκετ ξέσπασε και προσπάθησε να πλησιάσει τον ρεφ, ενώ ο Τζεντίλε και ο Κλέιζα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν πριν πάει τελικά στα αποδυτήρια! Εν τέλει, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δυο αγώνων για την αντίδρασή του.

Το πέμπτο ματς της σειράς θα διεξαχθεί αύριο (06/06) στο Mediolanum Forum και μόνο με νίκη η Αρμάνι θα διατηρηθεί σε τροχιά πρόκριση.

Το VIDEO της οργής

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ