ΙΤΑΛΙΑ

Το αντίο του Μπάνκι στη Σιένα

Το αντίο του Μπάνκι στη Σιένα

Μία μόλις ημέρα μετά την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Λούκα Μπάνκι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Σιένα. Μία ανάσα από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ιταλός κόουτς

Η Σιένα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, νικώντας με μειονέκτημα έδρας τη Ρόμα στον πέμπτο τελικό. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς, ο Λούκα Μπάνκι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο της Σιένα.

Άλλωστε, η Αρμάνι Μιλάνο τον περιμένει με... ανοικτές αγκάλες, προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση αναγέννησης της ομάδας.

"Είναι αχρείαστο να το κρύβουμε. Η ομάδα περνάει μία δύσκολη καμπή και πρέπει να κάνει ισορροπημένες επιλογές. Συνεπώς είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεώσουμε το συμβόλαιό μας.

Το πρόσωπο αυτού που θα είναι προπονητής της ομάδας τη νέα χρονιά, δεν θα είναι το δικό μου. Το ενδιαφέρον όλων συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου είναι η ομάδα να καταφέρει να συνεχίσει την πορεία της", σχολίασε ο Λούκα Μπάνκι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σιένα έγινε η μοναδική ομάδα στην Ιταλία η οποία έχει περισσότερες νίκες από ήττες μακριά από την έδρα της, καθώς έχει πλέον θετικό πρόσημο, με 34 νίκες και 33 ήττες.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ