ΙΤΑΛΙΑ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε Μπράουν, Χάκετ

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε Μπράουν, Χάκετ
INTIME SPORTS

Η Σιένα κινδυνεύει να αγωνιστεί χωρίς τους Μπόμπι Μπράουν και Ντάνιελ Χάκετ στο 6ο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βαρέζε (5/6). Έκανε έφεση στην ιταλική ομοσπονδία και περιμένει την οριστική απόφαση

Χωρίς δύο σημαντικούς της παίκτες κινδυνεύει να αγωνιστεί η Σιένα στον αγώνα της Τετάρτης (5/6) με αντίπαλο τη Βαρέζε, στον 6ο μεταξύ τους αγώνα.

Τρέχουν και δε φτάνουν στη Σιένα, καθώς εν όψει του αγώνα με τη Βαρέζε κι ενώ προηγείται με 3-2 νίκες, είναι πλέον πολύ πιθανό να αγωνιστεί χωρίς του Μπόμπι Μπράουν και Ντανιέλ Χάκετ.

Η ιταλική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης τις ποινές μετά τον πέμπτο αγώνα ανάμεσα στη Βαρέζε και τη Σιένα. Κι ενώ αρχικά έγραφε ότι η τιμωρία μίας αγωνιστικής για τους Μπράουν και Χάκετ είχε μετατραπεί σε πρόστιμο.

Ωστόσο, οι δύο παίκτες ήταν υπότροποι από τη φετινή σεζόν και η ποινή τους είχε μετατραπεί σε πρόστιμο ήδη μία φορά.

Οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν για επιθετική συμπεριφορά και πλέον η Σιένα έχει μία ώρα στη διάθεσή της για να υποβάλει έφεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας για τον οποίο τιμωρήθηκαν οι δύο παίκτες έγινε την Δευτέρα το βράδυ! Κάτι που σημαίνει ότι ο Αθλητικός Δικαστής στην Ιταλία, ούτε αστειεύεται, ούτε κωλυσιεργεί.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ