ΙΤΑΛΙΑ

Τέλος ο Νίκολας από την Αρμάνι Μιλάνο!

An Milano 01/12/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Real Madrid / foto Andrea Ninni/Image Sport
nella foto: Drew Nicholas
An Milano 01/12/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Real Madrid / foto Andrea Ninni/Image Sport nella foto: Drew Nicholas ANDREA NINNI/IMAGE SPORT

Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο αποτελεί ο Ντρου Νίκολας,καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους!

Σίγουρα, ο Ντρου Νίκολας δεν περίμενε ότι θα έλυνε πρόωρα τη συνεργασία του με την Αρμάνι Μιλάνο, όταν άφηνε τον Παναθηναϊκό για την ιταλική ομάδα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ωστόσο, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα προσαρμογής και δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα μπορούσε την ιταλική ομάδα. Αυτό του δημιούργησε άγχος και έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο, το "διαζύγιο" ήταν συναινετικό, καθώς αναφέρεται: "Η Αρμάνι Μιλάνο και ο Ντρου Νίκολας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία για τη συναινετική λύση του συμβολαίου τους που "έδενε" τον αθλητή με την ομάδα, μέχρι το τέλος της σεζόν 2011-12.

Η ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νίκολα για την δουλειά που έκανε όλους τους προηγούμενους μήνες στο Μιλάνο και να ευχηθεί με κάθε ειλικρίνεια καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Τη φετινή σεζόν ο Ντου Νίκολα έπαιξε σε 14 αγώνες της Ευρωλίγκας με πολύ χαμηλούς αριθμούς, όπως οι 7,4 πόντοι ανά παιχνίδι και οι 1,7 ασίστ. Είχε επίσης 2,6 ριμπάουντ, 0,5 κλεψίματα και 1,9 λάθη ανά ματς.

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντρου Νίκολας είχε αποδοκιμαστεί έντονα από τον κόσμο της ιταλικής ομάδας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, ωστόσο ο Σέρτζιο Σκαριόλο τον είχε στηρίξει με δηλώσεις του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ