ΙΤΑΛΙΑ

Τα "πήραν" στην Καντού με Μακάμπι

Τα "πήραν" στην Καντού με Μακάμπι

Έτοιμοι να προσφύγουν στην FIBA είναι έτοιμοι στην Καντού, μετά το unfair της Μακάμπι να υπογράψει με το Γκιόργκι Σερμαντίνι ενώ εκείνος είχε συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Η ιταλική Καντού απειλεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με ένσταση στη FIBA για τη μεταγραφή του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ενώ εκείνος είχε ακόμα συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με το walla.co.il ίσως η Καντού κάνει ένσταση στη FIBA, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπέγραψε με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος είχε συμβόλαιο ακόμα με την ιταλική ομάδα.

Μέλος της διοίκησης της Καντού ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό: "Είμαστε εκνευρισμένοι γιατί ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έπρεπε να συγκεντρωθεί στην αποθεραπεία του και όχι στο ποια θα είναι η ομάδα με την οποία θα υπογράψει, ενώ είχε συμβόλαιο με εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν ήταν έκπληξη για εμάς που υπέγραψε με τη Μακάμπι.

Το πρόβλημα είναι ότι η Μακάμπι είχε επαφές με έναν παίκτη που είχε συμβόλαιο με εμάς. Η συμπεριφορά τους δεν ήταν αποδεκτή για εμάς. Στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε επίσημα παράπονα στη FIBA ή όχι".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ