ΙΤΑΛΙΑ

Τα διέλυσε όλα ο Πέτεγουεϊ της Πιστόια!

Τα διέλυσε όλα ο Πέτεγουεϊ της Πιστόια!

Ο Τεράν Πέτεγουεϊ της Πιστόια πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση κόντρα στην Τρεντίνο για την 8η αγωνιστική του Ιταλικού Πρωταθλήματος, τελειώνοντας τον αγώνα με 43 πόντους και 10/14 τρίποντα!

Στις πρώτες 7 αγωνιστικές του Ιταλικού Πρωταθλήματος ο Τεράν Πέτεγουεϊ είχε 10.4 πόντους μέσο όρο με 20% στα τρίποντα (9/44). Στον αγώνα της Πιστόια με την Τρεντίνο για την 8η αγωνιστική ωστόσο αποφάσισε να κάνει ότι δεν είχε καταφέρει στις προηγούμενες 7 αγωνιστικές μαζί!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έκανε πράγματα και θαύματα, σταματώντας στους 43 πόντους με 10/14 τρίποντα (!) 2/5 δίποντα και 9/9 βολές, κερδίζοντας ουσιαστικά μόνος του την Τρεντίνο, με την Πιστόια να παίρνει τελικά τη νίκη με 84-78 στη παράταση! Χαρακτηριστικό της βραδιάς του Πέτεγουεϊ είναι ότι κανένας άλλος συμπαίκτες του δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων αλλά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα του!

Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικό σόου για τον Αμερικανό της Πιστόια, ο οποίος είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα από τα προηγούμενα 7 παιχνίδια της ομάδας του δεν σημείωσε περισσότερους από 18 πόντους, ενώ σε τρία από αυτά δεν είχε καν διψήφιο αριθμό πόντων! Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί για αυτόν μάλιστα και ρεκόρ καριέρας, αφού διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ του, που ήταν 35 πόντοι από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στο Κολέγιο του Νεμπράσκα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ