ΙΤΑΛΙΑ

Στους Τελικούς η Τρεντίνο!

Στους Τελικούς η Τρεντίνο!

Η Τρεντίνο προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους Τελικούς των ιταλικών playoffs, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Βενέτσια του Μάικλ Μπράμου.

Πέρυσι η Τρεντίνο έκανε την έκπληξη πετώντας εκτός Τελικών την Αρμάνι Μιλάνο, μόνο που εκεί έχασε τον τίτλο από τη Βενέτσια. Φέτος θα έχει πάντως και δεύτερη ευκαιρία για το πρωτάθλημα. Αφού πρώτα απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας την Αβελίνο, η ομάδα του Μαουρίτσιο Μπουσκάλια πέταξε νοκ άουτ και την πρωταθλήτρια Βενέτσια, καθώς επικράτησε με 84-76 στον τέταρτο αγώνα της σειράς και έκανε το 3-1.

Οι Φορέι (17 πόντοι, 6 ασίστ), Σιλντς (17 πόντοι) και Χογκ (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της ομάδας του Τρέντο, η οποία εκμεταλλεύτηκε πάλι στο έπακρο την έδρα της, έλεγξε το ματς και δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα μετά το 24'. Οι Τζόνσον (17 πόντοι), Ντέι (16 πόντοι) και Γουάτ (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Βενέτσια, από την οποία απουσίασε ο Μάικλ Μπράμος λόγω τραυματισμού.

Στους τελικούς η Τρεντίνο θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία απέκλεισε την Μπρέσια με 3-1 νίκες μία ημέρα νωρίτερα, παρότι έχασε το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Photo credits: AP Photo/Nati Harnik

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ