ΙΤΑΛΙΑ

Σπουδαία νίκη για τη Σάσαρι

Gc Milano 17/11/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Partizan Belgrado / foto Celeste Giuseppe/Image Sport
nella foto: Malik Hairston
Gc Milano 17/11/2011 - campionato di basket Euroleague / Olimpia EA7 Emporio Armani Milano-Partizan Belgrado / foto Celeste Giuseppe/Image Sport nella foto: Malik Hairston CELESTE GIUSEPPE/IMAGE SPORT

Ο Μαλίκ Χέρστον πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, όμως η Σάσαρι επικράτησε εκτός έδρας της Μιλάνο με 86-80.

Η Σάσαρι επικράτησε εκτός έδρας της Μιλάνο με 86-80 για τη δέκατη αγωνιστική, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και παράλληλα έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Μαλίκ Χέρστον για την πολύ κακή φέτος Αρμάνι έκανε ότι μπορούσε για να οδηγήσει την ομάδα του θετικό αποτέλεσμα, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και πήραν τη σπουδαία νίκη.

Ο παίκτης της Αρμάνι είχε 25 πόντους σε 37 λεπτά χρόνου συμμετοχής, ενώ ο Αντώνη Φώτσης έπαιξε 24 λεπτά και ο Γιάννης Μπουρούσης 10, σημειώνοντας 7 πόντους.

Στο αγωνιστικό, η Μιλάνο προσπάθησε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και με τον Τζανλούκα Μπαζίλε μείωσε σε 83-80, αλλά η Σάσαρι ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 86-80.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ