ΙΤΑΛΙΑ

Σαμπατίνι: "Να φέρουμε τον Μπράιαντ!"

Σαμπατίνι: "Να φέρουμε τον Μπράιαντ!"

Ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Κλαούντιο Σαμπατίνι κάνει προσπάθειες να φέρει να στην ομάδα του τον Κόμπι Μπράιαντ έστω για έναν μήνα! Διαβάστε τι είπε...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κλαούντιο Σαμπατίνι αποκάλυψε πως κάνει προσπάθειες να αποκτήσει τον Κόμπι Μπράιαντ για λογαριασμό της Βίρτους!

Μετά τον Μανού Τζινόμπιλι με τον οποίο υπήρξαν διαπραγματεύσεις, χωρίς όμως να έχουν οδηγήσει κάπου, ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια θέλει τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ στο ρόστερ της ομάδας του!

"Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούμε να φέρουμε στην Μπολόνια τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τουλάχιστον για έναν μήνα! Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μέρες και συνεχίζονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας", τόνισε ο Κλαούντιο Σαμπατίνι και συνέχισε:

"Στο μεταξύ εξακολουθούμε να είμαστε σε συζητήσεις και με τον Μανού Τζινόμπιλι για να τον έχουμε μαζί μας κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ. Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Γνωρίζετε πολύ καλά ποιος είναι και δεν πρόκειται να σας πω το όνομα του".

Όσο για τους επικριτές του, υπογράμμισε: "Τα προηγούμενα χρόνια υποστήριζαν κάποιοι ότι η Μπολόνια δεν είναι πλέον μια μπασκετική πόλη. Αν όμως έρθει ο καλύτερος παίκτης του κόσμου έρθει εδώ τον Οκτώβριο και για άλλους δύο συμφωνήσει να μείνει και ο Τζινόμπιλι, τότε θα πρέπει όλοι να παραδεχτούν ότι είναι μπασκετική πόλη η Μπολόνια".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ