ΙΤΑΛΙΑ

Ρες: "Έχουν Μπουρούση και Φώτση"

Ρες: "Έχουν Μπουρούση και Φώτση"

Ο Τόμας Ρες ξεκαθάρισε ότι θα γίνει ένας πολύ ανταγωνιστικός τελικός ανάμεσα σε Σιένα και Αρμάνι Μιλάνο, κάνοντας ειδική αναφορά και στην εμπειρία των Μπουρούση και Φώτση

Η Σιένα είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στη σειρά των τελικών που ξεκινούν το Σάββατο το βράδυ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Ρες έδειξε να σέβεται την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο που θα προσπαθήσει να κάνει το "μπρέικ" καθώς το πλεονέκτημα της έδρας ανήκει στη Σιένα.

"Θα βρεθούμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολλούς παίκτες με ευρωπαϊκή πείρα, όπως είναι οι Μπουρούσης, Φώτσης, Κουκ, για να μην μιλήσουμε για τους Ιταλούς παίκτες, όπως είναι ο Ρόκα, ο Μαντσινέλι, ο Τζεντίλε και ο Μέλι. Η Αρμάνι είναι μία ομάδα καλά προετοιμασμένη και θα είναι μία σειρά που θα προσφέρει συγκινήσεις", τόνισε ο Τόμας Ρες για να προσθέσει:

"Εμείς είμαστε έτοιμοι, δεν αισθανόμαστε πλέον σαν μία ομάδα που ψάχνεται στο παρκέ, γιατί δεν γίνεται να το επιτρέψουμε σε αυτό το χρονικό σημείο της περιόδου. Πρόκειται για τα τελευταία παιχνίδια, χρειάζονται αληθινοί παίκτες που να θέλουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ