ΙΤΑΛΙΑ

Πιανιτζάνι: "Αυτά τα 6 χρόνια, μου φαίνονται σαν 20"

Πιανιτζάνι: "Αυτά τα 6 χρόνια, μου φαίνονται σαν 20"

Δηλώσεις με νόημα από τον Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος μετά την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος από τη Σιένα ήταν σαν να αποχαιρετούσε την ομάδα που μεγαλούργησε

"Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω εδώ".. Με αυτή τη φράση, ο Σιμόνε Πιανιτζάνι άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το προπονητικό του μέλλον.

Δεν είχαν περάσει μόνο λίγα λεπτά από την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τη Σιένα και οι Ιταλοί συνάδελφοι ρώτησαν το Σιμόνε Πιανιτζάνι αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ιταλικής ομάδας.

Ωστόσο, ο ίδιος με τη φράση "Δεν ξέρω αν θα μείνω εδώ", έβαλε τέλος στις επίμονες ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου. Μία άλλη δήλωσή του όμως ήταν εκείνη που άφησε να εννοηθεί πως είναι κουρασμένος και ίσως αναζητήσει μία άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Είμαι πολύ συγκινημένος. Προσπαθούσα σαν χαζός να κοιτάξω παντού και προσπαθούσα να απομνημονεύσω όλα τα συναισθήματα", τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι που αναφέρθηκε στη συνέχεια στη συνεργασία του με τον Στόουνρουκ:

"Ο Σον έδωσε τα πάντα στην Σιένα. Είχαν την τύχη και την τιμή να τον έχω μαζί μου όλα αυτά τα 6 χρόνια. Αυτό που μου συνέβη στη Σιένα είναι το μεγαλύτερο που μπορεί ποτέ να συμβεί σε έναν προπονητή. Αλλά αυτά τα 6 χρόνια μου φαίνονται σαν 20. Θα μιλήσουμε με τον κ. Μινούτσι και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ