ΙΤΑΛΙΑ

Περικοπές στο μπάτζετ της Καντού

Περικοπές στο μπάτζετ της Καντού

Μειωμένο κατά 20% θα είναι το μπάτζετ της Καντού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε τι είπε ο αθλητικός διευθυντής για τους Μίτσοφ και Σερμαντίνι

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Καντού, Μπρούνο Αριγκόνι μίλησε για το μειωμένο μπάτζετ που θα έχει τη νέα σεζόν η Καντού, αλλά και για τις περιπτώσεις των Μίτσοφ και Σερμαντίνι.

Αναλυτικά τα όσα είπε, ο Αριγκόνι:

"Το ιταλικό πρωτάθλημα θα είναι η προτεραιότητα μας. Αν η Ευρωλίγκα μας δώσει wildcard, θα τιμήσουμε τη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ στην Ιταλία. Το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα είναι μειωμένο κατά 20% σε σχέση με τη σεζόν που τελειώνει. Το μπάτζετ μας καλύπτει τα 10 συμβόλαια που έχουμε, αλλά θα πρέπει να πάρουμε και 3-4 νέους παίκτες", τόνισε ο Αθλητικός Διευθυντής της Καντού και συνέχισε:

"Πολλές από τις κινήσεις μας θα εξαρτηθούν από τον Βλάντο Μίτσοφ. Ο Σέρβος είπε ότι θέλει να φύγει και έχει μέχρι τις 30 Ιουνίου να αποφασίσει. Ο νέος μας πόιντ γκαρντ θα είναι Αμερικανός, ενώ ο βασικός μας σέντερ δεν θα είναι Ιταλός. Θα δούμε αν θα υπογράψουμε με κάποιον Αμερικανό παίκτη, επίσης στη θέση "5".

Όσο για το Σερμαντίνι μας είπε πέρσι ότι δεν επρόκειτο να υπογράψει με βάση την οικονομική προσφορά. Μας είπε ότι ήταν διαθέσιμος για να μείνει μαζί μας γιατί ήθελε να δουλέψει μαζί με τον κόουτς Τρινκέρι για έναν ακόμα χρόνο. Κάναμε προσφορά, αλλά ο ατζέντης του άρχισε να τον προτείνει στην Ευρώπη. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο ατζέντης του αρνήθηκε ότι στη Μακάμπι θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα την επόμενη χρονιά. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε την προσφορά της Μακάμπι".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ