ΙΤΑΛΙΑ

"Μπρέικ" με το... καλημέρα από τη Σιένα

"Μπρέικ" με το... καλημέρα από τη Σιένα
INTIME SPORTS

Η Σιένα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βαρέζε και έκανε το "μπρέικ" στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, κάνοντας το 1-0 μετά τη νίκη της με 80-72. Συγκλονιστικός ο Μπόμπι Μπράουν με 29 πόντους και 6 ριμπάουντ

Σπουδαία νίκη για τη Σιένα η οποία επικράτησε με 80-72 της Βαρέζε κι έκανε με το... καλημέρα το μπρέικ στην ημιτελική σειρά, παίρνοντας πλέον αυτή το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Βαρέζε αν και γηπεδούχος δεν κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και ηττήθηκε στην έδρα της, χάνοντας από το πρώτο κιόλας ματς της σειρά το πλεονέκτημα που είχε πάρει από την αρχή της σεζόν.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την ερχόμενη Τρίτη (28/5) και πάλι στην έδρα της Βαρέζε. Στα του αγώνα, η Σιένα έμεινε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό μέσα στο παιχνίδι και μετά το 52-52 του γ' δεκαλέπτου, κατάφερε να πετύχει 28 πόντους στο κρίσιμο δεκάλεπτο, παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό.

Εξαιρετικός ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους και 6 ριμπάουντ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στη νίκη.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ