ΙΤΑΛΙΑ

Με φόρα από το Κύπελλο, η Σάσαρι

Με φόρα από το Κύπελλο, η Σάσαρι

Η Σάσαρι είχε κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του ιταλικού κυπέλλου και κέρδισε άνετα την Καντού, την ώρα που η Πέζαρο επικρατούσε εκτός έδρας της Ρόμα.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Σάσαρι, που δείχνει να βρίσκεται σε περίοδο φόρμας. Η ομάδα του Ρομέο Σακέτι γιόρτασε με επιβλητική νίκη (επί της Καντού) την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας, αφού επικράτησε εντός έδρας της Καντού με 86-69.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς προβάδισμα δεκαεφτά πόντων (25-8 στο 10'), που τους επέτρεψε να πάρουν ένα από τα πιο εύκολα δίποντα της χρονιάς. Πρώτος σκόρερ ήταν -ξανά!- ο Ντέιβιντ Λόγκαν (με 19 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής), με τον Κένι Κάντζι να προσθέτει ακόμη 11 (μαζί με 2 ριμπάουντ) σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός έδρας νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής πήρε η Πέζαρο, που άλωσε το "σπίτι" της Ρόμα (80-76). Κορυφαίος ήταν ο Άντονι Μάιλς (22 πόντοι με 4/7 τρίποντα), την ώρα που ο ΛαΚουίντον Ρος είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Ροκ Στίπτσεβιτς πέτυχε 17 πόντους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ