ΙΤΑΛΙΑ

Ισοφάρισε σε 2-2 η Καντού

Ισοφάρισε σε 2-2 η Καντού

Η Καντού νίκησε με 82-80 τη Σάσαρι και ισοφάρισε την προημιτελική σειρά των πλέι οφ της Ιταλίας σε 2-2. Ίδιο σκορ και στο Ρέτζιο Εμίλια-Ρόμα

Αν και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η Καντού το έκανε ντέρμπι στο τέλος, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 82-80 επί της Σάσαρι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 43-27 στο τέλος του α' ημιχρόνου, αλλά σταδιακά η Σάσαρι άρχισε να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι, ροκανίζοντας τη διαφορά.

Στο τέλος του γ' δεκαλέπτου, βρέθηκε στο -9 και λίγο πριν το τέλος μείωσε στο καλάθι μετά από τρίποντο του Γκόρντον. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Καντού προηγήθηκε με 80-68 στο 38ο λεπτό του αγώνα, ωστόσο κατάφερε να δεχτεί ένα επιμέρους 12-2 και να "καρδιοχτυπήσει" στο τέλος.

Έτσι ή αλλιώς πάντως, η νίκη μετράει και με αυτήν η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ισοφάρισε την προημιτελική σειρά των πλέι οφ σε 2-2. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τζόι Ράγκλαντ με 23 πόντους, 16 πρόσθεσε ο Άλεξ Τάιους, ενώ ο Σάνι Μπετσίροβιτς της Σάσαρι ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρόμα πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 71-68 επί της Ρέτζιο Εμίλια και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των αγώνων. Οι Ντάτομε και Τέιλορ ξεχώρισαν για τη Ρόμα, πετυχαίνοντας 20 και 18 πόντους αντίστοιχα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ