ΙΤΑΛΙΑ

Η Μπιέλα περιμένει τον Χρυσικόπουλο

Η Μπιέλα περιμένει τον Χρυσικόπουλο

Μετά από μία ολόκληρη σεζόν που πήγε στράφι με διπλό τραυματισμό, ο Λίνος Χρυσικόπουλος περιμένει το "ΟΚ" για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Το ίδιο και η Μπιέλα

Το "ΟΚ" των γιατρών περιμένει ο Λίνος Χρυσικόπουλος για να μάθει αν είναι σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το ίδιο περιμένει και η Μπιέλα η οποία ευελπιστεί σε μεγαλύτερη βοήθεια από τον Έλληνα, εν όψει της νέας σεζόν, καθώς φέτος οι σοβαροί τραυματισμοί του τον καθήλωσαν μακριά από τα παρκέ.

Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο μισό της σεζόν, ο Χρυσικόπουλος είχε σπάσει τον αριστερό του βραχίονα, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο διαγνώστηκε με πελματιαία απονευρωσίτιδα κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά.

Αυτή την περίοδο, ο Χρυσικόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα και στη γειτονική χώρα τον περιμένουν άμεσα, καθώς γύρω στις 10 Ιουνίου θα μάθει αν μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπιέλα, Μάρκο Ατριπάλντι ανέφερε σε δηλώσεις του ότι: "Πολλοί Αμερικανοί σκάουτερ, μας έχουν ρωτήσει πληροφορίες για αυτόν. Πραγματικά θέλουν να τον δουν να παίξει μπάσκετ".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ